Yukidaruma
June 13th
Female
Japan
I AM ME

<< October 2017 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Kurikaesu 春 - 244 Endli-X









All About M.E ^^

Page Deviantart aku

Friendster aku

LINKIES;Families ^^

Ibu...ibu ada blog dowh~!

adek ku...bakal doc?hehe

LINKIES;PPKTJ buddies ^^

MayC senpai

Clement senpai

Joyce Cute

Joyce Cute-multiply

Irfan Senpai

syaza

tang yii

Calvin

Jonathan

Cedric

Joceline

Din Senpai Kisarazu~

Afiq Am

han han

Zack

Suba Kohai

LINKIES;friends ^^

kwn mse kat maahad muhammadi perempuan...

Shuun

Paez

pinksterzisme

micheLle

Alik sastera la plak...

Nisah Haron

Faisal Tehrani

Hlovate

SHIOK STUFF ^^

Kenny Sia...sure gelak punyer

cheesy...omoshiroi~~~

nicolekiss

cute Overload!!!

Sasha Basyir...WOW!

ILMIAH STUFF ^^

Laman web IPIJ

Circles99 MMPSPM04

Laman Web Alumni Maahad

Al-Ahkam...bc weyh...

tv online

MMP

e-book Harun Yahya beb!

Klik...Klik...

Donlot game NDS

mix.fm...best radio ever...I`m loving it~

neopets~yes..Im still a kid at heart

free counter
free counter
Visitor Map
Create your own visitor map!

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed



Friday, October 31, 2008
Pics attack

Pictures aku amik mase test lens baru.
bapak berat lens tu.kena bina badan sket nak pikul sume2 menda2 ni.ni pun tripod aku tripod kecik.kalo aku amk yang beso tu...senget bahu kot.haha.
satu yang aku xpuas ati...
skang dah xnampak chic la bawak beg kamera yang besa2.xleh nak berglamer ngan handbag aku yang cambest tu-aku yang rasa best cukup da-
anything...enjoy the pics k?n harap2 ada komen2...



ngendap rerama

dah layu

wilted

kupu kupu kecil

bunga bunga

and ni gambar thn lepas

kiyomizudera

golden pavillion


enjoy!

Posted at 10/31/2008 8:50:34 pm by Yukidaruma
Comments (2)  

Wednesday, October 01, 2008
liebe

liebe?

one girl who is very bosan n penat menghadap buku2 chemical nya....
amik kamus...
tampal2....
n you got this...
-of course after 10 or more shoots-
somehow...
I felt something still note right.....
whatever

liebe by me

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI all!
MAAF ZAHIR AND BATIN!

no war only peace and LOVE!

Posted at 10/1/2008 1:34:31 am by Yukidaruma
Comments (2)  

Tuesday, September 23, 2008
loooo

ak off internet/laptop insya allah sampai abes final.....
ada paper penting,kontak aku via hanpon aku yek
09028292800
-from mesia n other countries, +819028292800
or at cieri@softbank.ne.jp-sini korang email msk terus hp aku....senang-
-mcm la ada paper dalam masa 2 minggu ni-

kalo aku x off menda ni.....maksudnye xstudy la aku layan lovely complex nyer anime sampai ratus2 kali.....

ja...chow~!
pray for tuk aku yek!esok physic!lalalala
byebye

Posted at 9/23/2008 11:32:39 pm by Yukidaruma
Komento Pureesu...comments?  

Monday, September 22, 2008
ferris wheel

ferris wheel

ferris wheel by me
taken at Takamatsu-menda ni ada kat atas sebuah bookstore y besar sgt2.puas shopping buku there-
edited pakai flickr`s picnik.
sorry.aku sreti edot pakai PS lagi....
buat malu je ada PS n tablet..pakai nye x.....

Posted at 9/22/2008 3:31:58 pm by Yukidaruma
Komento Pureesu...comments?  

Sunday, September 21, 2008
L{}VE?

L{}VE?

L{}VE? by me
during my journey to Tokushima.
bile dah bosan sangat kan macam2 buat.....
model-Me myself.....

Posted at 9/21/2008 3:27:39 pm by Yukidaruma
Komento Pureesu...comments?  

Friday, September 19, 2008
Organizer

organizer

My Hello Kitty`s Organizer....
The most important thing that I always bring around....
I organize my trips....
everything with this not so lil thing....
ada sape2 nak hadiah kan me a new organizer x?
2009 punye la~

taken OTW to tokushima....

Posted at 9/19/2008 12:59:10 am by Yukidaruma
Komento Pureesu...comments?  

Tuesday, September 09, 2008
peneman Tika sepi

Peneman Tika Sunyi

Peneman Tika Sepi....
Photo by ME
taken during my journey to Tokushima for my Internship....
2 weeks full with unforgettable memories.....

cam pelik j pic ni...hurm.....

Posted at 9/9/2008 10:38:25 pm by Yukidaruma
Komento Pureesu...comments?  

Kita berbeda

Kau Aku Berbeza

Kita berbeda(nama asal-kau aku berbeza)
Photo by ME (Cieri-Hime)
Taken at UiTM Machang while waiting for my lil sister...
Model;ME(jeans),My lil sis(in Baju Kurung)

Posted at 9/9/2008 10:14:41 pm by Yukidaruma
Komento Pureesu...comments?  

Monday, August 11, 2008
yoh

entry deleted
yukiD akan hidup as a photoblog only..
for life journal....please go to my *other* blog

Posted at 8/11/2008 12:41:09 pm by Yukidaruma
Comment (1)  

Saturday, August 09, 2008
apekah maksud nya ini?

what does this means?
apekah rights aku as a human biler orang lain pakai pics aku tanpa kebenaran?
kalau pakai dgn tujuan y baik aku rase xpe lah jugak-mcm sesama kawan pakai pics each other dll- tpi ni aku rse lebey kepada tujuan nak memalukan aku...

aku pun manusia....
maybe kat thread tu aku xnampak cm marah..
tpi korang tau k macam mana perasaan aku biler aku tgk pic2 aku korang pakai/letak hanya tuk memalukan aku?
kalo aku buat kat korang mesti korang bengang gak kan?
mesti korang ngamuk2 kutuk aku dsb..
stakat aku ingat la..
pic2 korang aku pixeled kan muka korang so korang x malu...
tpi pic aku korang pakai tanpa mintak permission?
kalo aku reply marah2....korang cakap aku xsporting la ape la...
tpi bile aku reply buat macam aku xkisah..
korang cakap aku perasan....
sorry la...aku xseperasan mcm korang perasan korang hensem when korang actually sama ngn buntut kuali....
xensem...perasan semat...perasan bagos....
sorrylah wei....
aku bukannye gediks mcm tu ok?korang y terlebey gediks...kalah pmpuan....
korang xbest pun....


what the hell am I talking about?
THIS!

camsial
sial mana y sanggip g search carik pic aku....serasa aku pic y caramelldansen tu aku xletak tempat len except kat blog ni j...so kalo org tu nak...die mesti g search pic aku tu...n pic snow white tu mmg ada kat friendster aku....

satu j nak cakap....
F*CK YOU ALL


-you all,korang here refer to dak2 niihama n ehime dai....aku tatau sape y buat so aku categorized sume...
for sure bukan aku...I need no cheap publisities....lagi2 la dr group tu....

Posted at 8/9/2008 2:35:43 pm by Yukidaruma
Comments (8)  

Next Page